Velkommen til Harboøre Centeret's Madordning

::MENU::
Forside
Bestil madordning
Menuer vi serverer
::Handelsbetingelser::
Betalingsbetingelser
Fortrydelsesret
    
     
   
Harboøre Centeret
Lemvigvej 9A
7673 Harboøre
Tlf: 97 83 46 17

CVR.nr: 80259328


Har I problemer med
bestillingen så kontakt:

Louise Holm Vrist
mobil: 2124 5463

Ellinor Holm
mobil: 2124 5448
 

Velkommen til skolemadsordningen fra
Harboøre Centeret
Støt op om den populære madordning, så vi fremover også kan tilbyde dette lækre tiltag til jeres børn.
Under "Menuer vi serverer" kan I se nogle af de forskellige retter vi serverer for jeres børn og som I kan se er det en varieret og god kost som vi kan tilbyde.

For at vi kan fortsætte med ordningen er det vigtig I støtter op og nu kan man tilmelde sig løbende til ordningen.
Skolemadsordningen og det at komme over i Centeret og spise sin frokost 2 dage om ugen er blevet en naturligt del af det at gå i skole og både børnene og vi er utroligt glade for ordningen.

Vi har fra uge 10 overtaget bookingen af skolemaden og herefter skal I bruge denne side og tilmelde jer under Menu punktet: "Bestil madordning". Der er for det meste lagt flere forskellige perioder ind, fra 1 måned og op til 3 måneder fremad. Så I kan selv bestemme hvor langt tid fremover i bestiller maden til. Hvis der er dage i perioden i bestiller hvor jeres barn ikke skal deltage/have mad skal I huske at fjerne markeringen (v-tegnet) for de dage hvor de ikke skal have mad

I kan altid komme med på ordningen, men skal tilmelde jer senest torsdagen i ugen før i skal med. Vi vil gerne I melder jer til minimum 4 uger ad gangen, da dette er vigtig for at vi kan planlægge og bestille varer.

Husk selv at kontrollerer på skolens kalender om jeres barn/børn er forhindret i at deltage I nogle af de dage hvor der er skolemad mht. ture/fri/lejr ect.

Når i booker skal I efterfølgende betale med betalingskort og først når dette er sket, er jeres bestilling registeret, og barnet/børnene tilmeldt skolemaden.

Vi håber I tager godt imod dette nye system og håber igen at I vil bakke denne gode ordning op, så vi også fremover kan tilbyde dette til Jeres børn.

Husk at hver gang i bestiller skolemad til jeres barn støtter i Centeret, så det fremover kan være et åbent mødested for alle i Harboøre...

Er der spørgsmål til tilmeldingen kan I altid ringe til Jesper på 4040 2375 eller Lenette på 2712 4926 og så skal vi nok være behjælpelig med tilmeldingen.Tak for støtten !!

Med venlig hilsen
Harboøre Centeret